Cégünkről

 A kartongyártási tapasztalatokra épülő kereskedelmi tevékenységünk olyan szakmai szerviz lehetőségét biztosítja vevőinknek, melyet egyedülállónak mondhatunk a csomagolástechnikai piacon. Évtizedes tapasztalatunk garancia arra, hogy Ön biztosan találjon megfelelő kartont munkájához!

Dobozgyártásunkra jellemző a folyamatos fejlődés, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a számos megvalósult és folyamatban lévő Európai Uniós támogatású projektjeink. Büszkék lehetünk információ-technológiai projektünkre, mely 2010-ben elnyerte ’’Az év projektje’’ címet.

Alapelveink: a vevő és a minőség tisztelete. Igyekszünk mindenben kielégíteni vevőink igényeit, beleértve a minőséget és a gyorsaságot. Ennek érdekében már 1994 óta rendelkezünk ISO-tanúsítvánnyal, melyet azóta, folyamatosan frissítünk. 2002-ben Magyarországon elsőként vezettük be HACCP rendszerünket, mely biztosítja az élelmiszeripar számára történő gyártás megfelelő higiéniáját.

Környezettudatosságunkat kiválóan tükrözi a 2010-es év folyamán bevezetett MSZ EN ISO 9001:14001-es tanúsítványunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a csomagolástechnikai ipar nagymértékben járul hozzá a környezet szennyezéséhez. Azonban vezetőségünk rendkívül fontosnak tartja, hogy a környezetből elvett javakat valamilyen módon visszaszolgáltassuk a természetnek. Ennek érdekében alapanyagként gyakran alkalmazunk részben vagy teljes mértékben újrahasznosított alapanyagból készült kartonokat. Az ablakos dobozok készítéséhez bio-polimer fóliát alkalmazunk, mely kizárólag természetes anyagok (pl.kukoricaszár) felhasználásával készült. A doboz felhasználás után komposztálható és pár hét leforgása alatt természetes anyagokká bomlik, így táplálékul szolgál a földben élő apró élőlények számára