Kartongyártás

Kartongyártás

Kartontermékek széles választékával állunk rendelkezésére, széleskörű és magas szintű szakmai szerviz biztosításával. Tapasztalatunk garancia lehet arra, hogy Ön biztosan találjon megfelelő kartont munkájához! A gyártási tapasztalatokra épülő kereskedelmi tevékenység olyan szakmai szerviz lehetőségét biztosítja vevőinknek, mely egyedülálló a piacon.

Készleteinket több európai gyártó cégtől szerezzük be, ami így rendkívül széles skálán mozog. Raktárunkban B/1-es méretű íveket tárolunk, de különleges igény esetén speciális méretek beszerzésére is készséggel vállalkozunk.

Főbb termékeink a következők:

Raktáron lévő termékeink mellett Triplex, vagy egyéb kartonok beszerzésére is készséggel vállalkozunk. Kereskedelmi rendszerünk megfelel a minőségirányítási rendszer és HACCP előírásoknak.

Dobozgyártás

Akár különleges, akár hagyományos formájú dobozt szeretne, kreatív munkatársaink az Ön segítségére lesznek. Szakembereink, és gépparkunk alkalmassá tesz bennünket arra, hogy az Ön által elképzelt formát, kialakítást és nyomatot megvalósítsuk.

Igyekszünk mindenben az ön igényeit kielégíteni, beleértve a minőséget és gyorsaságot! Több évtizedes tapasztalatunk, minőségirányítási rendszer és HACCP tanúsítványunk biztosíthatja Önnek a minőséget, valamint a gyors és precíz munkavégzést!